HITNO SE OGLASIO MUP POVODOM NAVODA DA JE PRETUČENA "INSPEKTORKA AMELA SMAJOVIĆ": Demantovali sve, VAŽNO SAOPŠTENJE
MUP, Foto: Espreso

MUP

HITNO SE OGLASIO MUP POVODOM NAVODA DA JE PRETUČENA "INSPEKTORKA AMELA SMAJOVIĆ": Demantovali sve, VAŽNO SAOPŠTENJE

Ministarstvo unutrašnjih poslova najoštrije osuđuje plasiranje netačnih i neproverenih informacija

Objavljeno: 22:25h

Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava javnost da je vest, koju je jedan sandžački portal objavio pod naslovom „Teško pretučena inspektorka Amela Smajović dok je bila na zadataku“, lažna i da je to još jedan primer obmanjivanja javnosti i grubog kršenja novinarske etike.

Posebno naglašavamo da Policijskoj upravi u Kraljevu nije prijavljen nijedan događaj u kojem je učestvovala osoba sa imenom Amela Smajović, kao i da u MUP-u nije zaposlena, niti postoji osoba sa ovim imenom i prezimenom.

Takođe, policijski službenici su proverom utvrdili da na Vojnomedicinskoj akademiji nije primljena pacijentkinja sa imenom Amela Smajović.

Ministarstvo unutrašnjih poslova najoštrije osuđuje plasiranje netačnih i neproverenih informacija koje obmanjuju i uznemiravaju građane i javnost.

Pozivamo medije da ne pristupaju olako objavljivanju ali ni preuzimanju neproverenih informacija, a radi istinitog, pouzdanog i tačnog informisanja javnosti provere sve informacije u Odeljenju za medije i komunikacije MUP-a, putem mejl adrese biro@mup.gov.rs ili na broj telefona 011 3139781.

Bonus video:

02:38

MUP APELUJE

(Espreso / A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.